Private Tours / Maatwerk

 

Wilt u alleen, met zijn tweeën of met een familie of vriendengroep reizen? Of met uw bedrijf of vereniging? Dan is een maatwerkreis of private tour de oplossing. Durendale organiseert maatwerkreizen voor groepen van 1 tot veel personen.

 

Voor groepen tot 7 personen werken wij volgens het driver-guide concept. U betaalt voor de chauffeur-gids en vervoer per Mercedes V-klasse. Voor meer dan 7 personen zoeken wij een passende oplossing die bijvoorbeeld kan bestaan uit inhuur van een touringcar.

 

Onze basistarieven zijn:

  • 1-2 personen € 55 per uur (min 3 uur), € 440 per dag (max 9 uur)
  • 3-4 personen € 60 per uur (min 3 uur), € 480 per dag (max 9 uur)
  • 5-7 personen € 75 per uur (min 3 uur), € 600 per dag (max 9 uur)

Bij meerdaagse trips komt daar € 200 per dag aan verblijfkosten bij voor de chauffeur / gids. De eerste dag telt daarbij niet mee.

Alle reizen en dagtochten in ons reisprogramma kunnen als basis dienen voor een maatwerkreis, maar wij kunnen ook een geheel nieuwe reis voor u organiseren. Verblijf kan in hotels en B&B, maar ook in een vakantiehuis of groepsverblijf. U kunt zelfs kamperen in onze historische Bell-tenten.

 

bell-tent.jpg

 

Zo kunt u als er sneeuw ligt een reis maken naar de Ardennen geheel in de winterse omstandigheden waarin het Ardennen-offensief plaatsvondt. Een bijzondere ervaring.

 

Wat denkt u van een reis naar Ierland? Een rondreis langs diverse toeristische hoogtepunten en met de veldtocht van stadhouder-koning Willem III (Slag aan de Boyne 1690) als rode draad.

 

Of een reis naar Schotland met als thema: "Whisky and Warriors". Dat kan met een busje in hotels of zelf rijden met landrovers en kamperen. O.a. Antonine Wall (Romeinen), William Wallace (Falkirk, Bannockburn) en de Jacobite Rebellion (Culloden). Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Display_Schotland_web.jpg