Maatwerkreizen - Private Tours

 

Wilt u alleen, met zijn tweeën of met een vriendengroep reizen? Of met uw bedrijf of vereniging? Dan is een maatwerkreis of private tour de oplossing. Durendale organiseert maatwerkreizen voor groepen van 1 tot veel personen.

 

Voor groepen tot 7 personen werken wij volgens het driver-guide concept. U betaalt voor de chauffeur-gids en vervoer per Mercedes V-klasse. Hieronder vindt u ons basistarief. Op basis van het reisschema kunnen er kortingen of toeslagen van toepassing zijn, bijvoorbeeld bij lange of korte afstand..

 

number pax on tour        dayprice including VAT
1-2   € 400,-
3-4   € 480,-
5-7   € 560,-
guide only   € 380,-

 

Alle reizen en dagtochten in ons reisprogramma kunnen als basis dienen voor een maatwerkreis, maar wij kunnen ook een geheel nieuwe reis voor u organiseren. Verblijf kan in hotels, B&B, maar ook in een vakantiehuis of groepsverblijf. U kunt zelfs kamperen in historische Bell-tenten.

 

Zo kunt u als er sneeuw ligt een reis maken naar de Ardennen geheel in de winterse omstandigheden waarin het Ardennen-offensief plaatsvondt.

 

Wat denkt u van een reis naar Ierland? Een rondreis langs diverse toeristische hoogtepunten en met de veldtocht van stadhouder-koning Willem III (Slag aan de Boyne 1690) als rode draad.

 

Of een reis naar Schotland met als thema: "Whisky and Warriors". Dat kan met een busje in hotels of zelf rijden met landrovers en kamperen. O.a. Antonine Wall (Romeinen), William Wallace (Falkirk, Bannockburn) en de Jacobite Rebellion (Culloden). Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Display_Schotland_web.jpg